STJER

De mannen van band De Hûnekop konden in coronatijd niet optreden. Maar ze zaten niet stil….Ze maakten deze komische film waar een keur van bekende Friese artiesten een rol in kregen.

In de film volgen we zanger Emiel Stoffers. Na alle successen van zijn band De Hûnekop is hij een arrogant, egotrippend, narcistisch, vrouwonvriendelijk, homofoob, coke snuivend mispunt geworden. Ook heeft hij zwerver Freddy van straat geplukt om hem allerlei klusje te laten doen. Ondertussen komen er, onder verdachte omstandigheden, steeds meer Fryske artiesten om het leven. Later zal blijken dat er een serie moordenaar actief is. Rechercheur Goaitske van Goaitsen onderzoekt de zaak en waarschuwt Emiel. Hij valt als een blok voor haar. In reactie op de dreiging bombardeert Emiel Freddy tot de nieuwe zanger van De Hûnekop en wordt zelf manager om op die manier buiten schot van de moordenaar te blijven en ondertussen wel zo veel mogelijk geld te verdienen. Freddy verstaat geen Frysk dus heeft geen flauw idee wat er allemaal aan de hand is. Dit soort bedrog kan natuurlijk nooit lang stand houden……….

De vertoning is niet in de Colle, maar in Filmhuis in Oostenburg.

VRIJDAG 11 MAART 20.00 uur in Oostenburg, zaal open om 19.00 uur Komedie 124 min. Friesland 2021 regie: Janko Krist

Een Fryske film van De Hûnekop +

Let op! Reserveren kan alleen via MG Tickets. Scan de QR code of klik op onderstaande knop ‘Reserveer nu’. Je wordt dan omgeleid naar een andere website om te reserveren.

Scan de QR code of klik op de banner om naar de externe reserveringspagina te gaan.

Recensie: Friese bioscoopfilm Stjer op 6 september in première: “Niets is te gek” | Omrop Fryslân (omropfryslan.nl)