Filmhuis Kollum..................................................................................................Terug naar overzicht

Vrijdag 20 oktober

19.00 u. “DE LEGO BATMAN FILM”

De favoriete gele poppetjes met vierkante lijfjes en korte beentjes zijn in 2017 weer terug in een leuke en spannende animatiefilm. “ The LEGO Batman Movie ”. Batman is het liefst alleen in zijn Batcave maar nu moet hij Gotham City zien te redden uit de handen van de sluwe Joker. De Joker heeft zijn zinnen gezet op de ondergang van Gotham City. Batman zal moeten samenwerken om het voor elkaar te krijgen.

Staat hij open voor samenwerking? En wordt het niet eens tijd om de dagen anders door te brengen dan altijd maar alleen? Batman is in deze film lekker egoïstisch, stoer, sarcastisch en voornamelijk vol van zichzelf. De film zit vol droge, volwassen humor en lijkt zichzelf ook totaal niet serieus te nemen. Het werkt fantastisch, de toon wordt direct gezet. De humor zit ongeveer elke vijf seconden in de film, je bent amper bijgekomen van de ene grap als de andere alweer om je oren geslingerd wordt: De makers gaan hard en hebben geen remmen. Gelukkig maar want bijna alles aan komedie in deze film is gewoon hartstikke geslaagd.

Animatie Jeugd / Familiefilm 100 min. Nederlands gesproken.
VS 2017 Regie: Chris Mckay.

 

Entree € 2,50

 

 

 

+

Officiële site

 
Trailer   Recensie  

Reserveren op 0511-452282 (24 uur per dag)