Filmhuis Kollum..................................................................................................Terug naar overzicht

Vrijdag 6 oktober

19.00 u. "HOTEL DE GROTE L"

Kos is een jongen van 13 en woont samen met zijn vader en drie zussen in hun familiehotel aan zee. Hun moeder is dood. Als zijn vader een hartaanval krijgt en naar het ziekenhuis moet staan de kinderen er helemaal alleen voor. Kos, nu de man in huis, probeert de leiding te nemen, maar de samenwerking met zijn 3 irritante zussen loopt helemaal mis. Kos snapt echt niets van meisjes en zij niets van hem. Kos komt erachter dat zijn vader schulden heeft. Als de schuldeisers voor de deur staan, kan Kos het hotel alleen maar redden door als jongen mee te doen aan de Miss Beach verkiezing. Tegelijkertijd probeert hij ook in de voetbalselectie te komen én indruk te maken op Isabel, het mooiste meisje van het heelal.

Er is ruimte voor een lach en (eventueel) een klein traantje, maar bovenal is het een heel plezierige familiefilm naar het bekroonde jeugdboek van Sjoerd Kuyper. Met in de hoofdrol de jonge acteur Julian Ras die we oa. kennen uit “Dummie de Mummie”

Jeugd / Familiefilm 86 min. Nederlands gesproken.
Nederland 2017 Regie: Ineke Houtman.

Entree € 2,50

 

 

+

 
Officiële site   Trailer  

Reserveren op 0511-452282 (24 uur per dag)